Besök på Stadsmuseet kl 13.00

GÖTEBORGS FÖDELSE       
Lär känna de första göteborgarna. Snart fyller Göteborg 400 år. Stadsmuseet firar genom att se tillbaka på stadens födelse och barndom. Följ med på en resa genom historien och lär känna de första göteborgarna. Vår stads födelse har kantats av krig och konflikter. Vi får lära oss om verkliga livsberättelser, vi får en inblick i hur vardagslivet tedde sig på 1600-talet och hur staden kom att bli en ledande handelsmetropol.

Vi har bokat den torsdagen den 26 oktober kl 13.00. Det blir en guidad visning som varar ca en timme. Det enda som behövs är ett museikort. Om man inte har något så kan du hämta det gratis. Kom i så fall något tidigare. Vi kan vara max 20 personer så först till kvarn gäller. Om det blir för få anmälda så ställer vi in besöket då det är en kostnad för guidningen som distriktet betalar. Anmälan görs till kansliet 031-24 93 00 senast den 18 oktober. 

Resegruppen Helena, Karl-Gustav, Rigmor, Sol-Britt och Ulla

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.